Portugal - Wijn

Vale Perdido Tinto Casa Santos Lima 2018

Vale Perdido Tinto Casa Santos Lima, een zeer frisse en sappige rode wijn. In de smaak rode vruchten met name frambozen, fijne specerijen, jeugdig.

Casa Ermelinda Sand Creek Chardonnay 2021

Casa Ermelinda Sand Creek Chardonnay heeft een groene stro kleur, diepe fruitaroma's met tonen van tropisch fruit en honing.

Casa Ermelinda Sand Creek White Blend 2021

Casa Ermelinda Sand Creek White Blend is een fruitige witte wijn met lichtgroene tinten. Dit doet denken aan citrus en tropisch fruit. Zijn uitstekende zuurgraad maakt het een frisse wijn. Fris, zeer aangenaam, met een fruitige eindnoot.

Casa Ermelinda Sand Creek Merlot 2021

Casa Ermelinda Sand Creek Merlot heeft een robijn-granaatachtige kleur. Hij is elegante en zeer rijk aan aroma's. Onder andere bevat hij tonen van zeer rijp rood fruit die goed passen bij de vanille en de aanwezige kruiden uit het hout.

Casa Ermelinda Sand Creek Cabernet Sauvignon 2020

Casa Ermelinda Sand Creek Cabernet Sauvignon heeft een geconcentreerde granaat/robijnachtige kleur. De aroma's zijn zeer goed geïntegreerd met het eiken. Daarnaast is hij rijk aan rijp rood fruit en heeft hij enkele tonen van kruiden en peper die typisch zijn voor de Cabernet Sauvignon.

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto 2021

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Tinto heeft een mooie donker rode kleur, in de geur prachtig verbonden aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen.

Casa Ermelinda Vinha da Fonte Touriga Nacional '21

Vinha da Fonte heeft rijpe aroma's van donkere kersen, pruimen en zoete specerijen afkomstig van het Franse en Amerikaanse eikenhout. Op het palet is het een zeer geconcentreerde wijn, met zachte tannine en een sappige, frisse fruitigheid.

Feuerheerds Douro Reserva Port Barrel Aged 2019

Feuerheerds Douro Reserva heeft een diepe bordeauxrode kleur en aroma's van pruimen en kers. Op het bouquet zachte tannine door de rijping in oude houten vaten.

Casa Ermelinda Flor de la Mar Reserva Tinto 2020

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Reserva Tinto is mooi donker paars-rood gekleurd, in de geur subtiele aroma’s van rijp rood fruit, hout en specerijen. De smaak is rond, vol en stevig. Zachte tannines, elegante houttonen en kruidigheid, gevolgd door een lange afdronk.

Casa Ermelinda Freitas Flor de la Mar Branco 2021

Flor de la Mar Branco heeft een licht groene kleur, in de geur aroma’s van tropisch fruit, citrus en houttonen. De smaak is zacht, fruitig, licht tropisch met aantrekkelijke herkenbare houttonen met een lange frisse afdronk.

Over ons Partners